Een oase van rust, Müfide is de plek om tot jezelf te komen.

Wat is er fijner dan na een drukke week even lekker ontspannen in een heerlijke cityspa? Iets wat ik graag doe als mijn agenda het even toelaat. Vorige week heb ik mijn laptop dichtgeklapt om te ontstressen bij Müfide Lifestyle salon en spa. Een oase van rust in het hart van de Enschedese binnenstad.

De ambiance is sfeervol en de ontvangst altijd vriendelijk. Onderscheidend is haar keuze om uitsluitend te werken met Aveda, verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. Dat ruik je niet alleen, dat voel je in de hele beleving van de behandelingen.

Startend met een ontspannen voetenbad en een heerlijke voetmassage, kwam ik direct tot rust. De Aveda-specialist vervolgde met een rugmassage.
Wat ik erg fijn vind is het epileren van de wenkbrauwen met draad, dit is ook uitzonderlijk bij de meeste salons. Voor de gezichtsbehandeling werd de Tourmaline charged skincare lijn gebruikt met krachtige anti-oxidanten die de huid tot rust brengt en laat stralen. Als finishing touch een natuurlijke dag make-up. Mijn energieniveau is weer op peil, kom maar op met het zonnige lente weer.

IMG-20150501-WA0006 IMG-20150501-WA0007 Müfide heeft tweemaal de fashionista Award in ontvangst mogen nemen, 2012 in Berlijn en 2014 in Londen. Deelnemers uit acht landen streden mee om backstage te mogen werken tijdens New York Fashion Week. Hoe geweldig is dat!? De jury bestond uit vakpers en de top uit de kappersbranche.

mufideDe winnende foto van de Fashionista Award

Neem eens een kijkje op de site. http://www.mufide.nl, daar vind je ook leuke acties zoals de Stress-fix behandeling of de nieuwe Spa en champagne bar.

Fotografie: Müfide
Geschreven door:

Mindy
Mindy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s